З метою підтримки та вшанування подвигу наших янголів-охоронців: воїнів, медиків, волонтерів, ветеранів Збройних Сил України протягом квітня-червня проходив обласний образотворчий конкурс-портрет «Титани мужні рідної землі».

Серед 488 авторів робіт обласного конкурсу перемогу отримала Ворона Діана, вихованка гуртків «Орігамі» та «Квілінг» позашкільного підрозділу Слобожанського ліцею, що діють на базі Партизанського ліцею (керівник Олена Допіра).  Її робота-портрет  під назвою «Герой нашої країни» високо оцінена конкурсною комісією, а Діана визнана переможницею і нагороджена Грамотою.

Активними учасниками конкурсу також визнані учениці Слобожанського ліцею Панченко Альбіна з роботою «Мужній титан» (керівник Галина Чеботар)та Коцюба Діана з роботою «Мій тато – титан» (керівник Людмила Семенюк). Дівчатка нагороджені Подяками за активну участь.

Досягнення дітей – це подяка тим, хто захищає нашу рідну землю від ворогів. За допомогою малюнків вони просять зупинити війну і висловлюють свою віру в українських захисників.

Щиро вітаємо Діану з перемогою, а Альбіну та Діану – за активну участь в конкурсі!

Дякуємо керівникам-наставникам, які через папір і фарби формують у дітей патріотизм, милосердя, почуття поваги і підтримки незламним захисникам України!