Вихованці гуртка «Юні матеріалознавці-дизайнери» позашкільного підрозділу Слобожанського ліцею Бутко Тетяна, Петренко Валентина, Руденко Вікторія, Шайкова Катерина разом із своїм керівником Наталією Ротт провели навчальний практикум на кафедрі матеріалознавства Національного технічного університету «Дніпровська політехніка».

Завдяки тісній співпраці, на основі укладених Угод учні можуть користуватися матеріально-технічною базою та навчальними приладами і матеріалами закладу вищої освіти, мають можливість удосконалювати практичні вміння і навички на лабораторних практикумах, отримуючи консультації від науковців.

Змістовний навчальний матеріал був наповнений цікавим демонстраційним матеріалом з використанням найновішого технічного обладнання, пошуком складних рішень, виявленням нових невідомих фактів, що стимулює інтерес вихованців до спеціальних навчальних дисциплін, до їх творчої ініціативи та розвитку інтелектуальних здібностей.

Наші юні матеріалознавці отримали додатковий багаж знань, умінь і навичок та з нетерпінням чекають наступних занять.

Багато вражень від побаченого підтвердило те, що учням-старшокласникам цікаві сучасні технології, а це є орієнтиром у виборі майбутньої професії.

Дякуємо керівнику гуртка Ротт Наталії Олександрівні, яка в постійному пошуку та впровадженню нових форм і методів роботи з вихованцями!