Міністерство освіти і науки України спільно з Британською Радою в Україні розробило новий проєкт для вчителів іноземної мови Switlo (Skills and Well-being in Teacher Learning Opportunities). Цей проєкт спрямований на обʼєднання та розвиток громади серед спільноти вчителів у новому, сучасному форматі співпраці.

23 вересня у Слобожанському ліцеї відбулася перша зустріч вчителів англійської мови Слобожанської територіальної громади, які долучилися до впровадження проєкту SWITLO. 

Фасилітатором групи є Музика Оксана Григорівна, вчитель англійської мови Слобожанського ліцею, яка пройшла навчання, організоване Британською Радою, в м. Кракові.

Створена творча, професійна група вчителів навчальних закладів Слобожанської громади: з Олександрівського, Партизанського, Балівського, Степнянського ліцеїв і Слобожанської початкової школи. Під час першої зустрічі вчителі обговорили основну концепцію реалізації проєкту; спільно узгодили правила роботи групи; визначили актуальні теми для обговорення та запланували наступну зустріч у жовтні. 

 Учасники мали змогу ділитися досвідом, дискутувати англійською мовою та обмінюватися цікавими ідеями у дружньому колі.

#SWITLO

#TagTheTag

#BritishCouncilUkraine