🗓28 травня в місті Дніпро пройшов обласний фінал «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч». Загалом за переможні кубки з 5-ти видів спорту боролися 36 учнівських команд.

Команда нашого ліцею стала однією із чотирьох фіналістів на змаганнях із футзалу серед учнів 5 – х класів. За першість також боролися школярі з📍 міста Дніпро, Кривого Рогу та Першотравенську.

📌Наші футболісти у півфіналі обіграли команду Кривого Рогу з рахунком 2:0, а у фіналі здобули перемогу, обігравши команду Першотравенська з рахунком 5:3!

Вітаємо🎉 чемпіонів: Єгора Заболотнього, Владислава Олійника та Марка Шамрая ( 5-Р ), Тимура Раденка ( 5-Б), Віталія Любашевського (5-В), Дениса Ємченка (5-Г), Дмитра Міщенка (5-Д), Яромира Бріта (5-А), Давида Литвиненка та Івана Мішталь (5-Б) й вчителя фізичної культури Юрія Дудинця.
Чудовий настрій😄 і позитивна атмосфера панувала на спортивній арені. Під час спортивних поєдинків футболісти демонстрували свою майстерність, витривалість, спритність, наполегливість та командну єдність.

Вітаємо наших юних спортсменів з перемогою, пишаємося та бажаємо перемоги в наступному етапі – на всеукраїнських змаганнях «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».⭐️